De 5 gouden tips hoe je meer geld overhoudt om opzij te zetten.

5 gouden tips hoe je geld overhoudt

Graag deel ik met jou mijn 5 gratis gouden tips hoe je ervoor zorgt dat je meer geld overhoudt. Zodat je spaarrekening gaat groeien en er geld genoeg is om op terug te kunnen vallen bij tegenslagen en om nu eindelijk eens te kunnen doen waar je altijd al van droomde.

Houd jij maandelijks ook geen geld over?

Je hebt een fijn leven opgebouwd met een goed inkomen, alleen niet veel geld over...

Je werkt hard voor je geld, dus je mag jezelf ook echt wel af en toe verwennen met wat leuks. Alleen je weet stiekem ook dat dit niet altijd slim is, omdat je dan deze maand weer niet kan sparen.

De gedachten dat er onverwachte kosten komen, maakt je super onrustig omdat je echt niet genoeg buffer hebt om dit op te kunnen vangen.

Je houdt je voor om deze maand echt bewuster met je geld om te gaan, zodat je eindelijk wat op de spaarrekening kan zetten. Alleen wanneer je de bank app opent, zie je dat er niet veel meer over is.

Je hebt lang genoeg als een struisvogel je kop in het zand gestoken, maar wil nu echt je situatie veranderen, maar weet alleen niet hoe.

Een goed salaris betekent niet automatisch geld overhouden en een goed gevulde spaarrekening.

Ik snap het helemaal.

Door mijn goede baan en salaris, kon ik een luxe leven leiden en hoefde me niet druk te maken om mijn geld. Toen kwam er een reality check, onder andere doordat ik kinderen kreeg en 3 faillissementen heb meegemaakt. Ik heb een aantal essentiële zaken aangepast waardoor ik nu uitgaven kan doen zonder dat dat ten koste gaat van mijn buffers of spaarrekening.

Daarom deel ik graag mijn 5 gouden tips met je, zodat jij ook geld overhoudt elke maand!

Carolien Vos 5 gouden tips hoe je geld overhoudt

Anoniem

“Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard! Na korte tijd had ik alles weer op de rit. Ik leef nog steeds met hele goede kwaliteit, maar houd me nu aan mijn budgetten door het maken van keuzes.
Terwijl ik daarnaast ook nog spaar voor mijn onvoorzien-buffer en mijn droomvakantie. Ik ben trots op het resultaat en sta weer gerust in het leven.”

Hanneke

We verdienen voldoende, alleen we spaarde niets en we hebben werkelijk geen idee waar het geld allemaal naartoe gaat.
Tijdens de sessies met Carolien hebben we hier inzicht in gekregen. We houden nu elke maand geld over, zonder dat we veel veranderd hebben.
Het gespaarde geld gaan we gebruiken voor een lekkere buffer en om onze dromen waar te maken!”

Anoniem

“Ik kwam elke maand niet uit met mijn geld en had totaal geen overzicht.
Ik heb een duidelijk beeld over mijn financiën en weet waar ik moet beginnen en waar ik goed op moet letten.
Geen “one size fits all” en het is prettig werken met Carolien. Ze weet goed waar ze het over heeft en kan goed aansluiten met haar kennis op jouw probleem.”

Ben jij er klaar voor om geld over te houden?

Dat kan! Vraag dan hier de 5 gouden tips hoe je buffers opbouwt én kan genieten van een lekker leven nu.