Stop de financiële onrust en plan een gratis financieel groei gesprek in.

Carolien Vos Budgetbuddy

30 minuten online gratis (teams) afspraak.

Ontdek hoe jij wél geld over kunt houden en kunt sparen.

De belangrijkste eerste stap naar financiële rust & vrijheid

Voel geen drempel. Ik ben wel wat gewend en vind niet snel iets gek. Zet je over je schaamte heen en gun jezelf dit gesprek. Je hebt niks te verliezen en het kan alleen maar beter worden.

Vrijblijvend gesprek, waarin jij aangeeft waar je tegen aanloopt en wat je graag wilt oplossen. Ik geef je direct concrete tips. Samen kijken we of je hier verdere support bij nodig hebt en of ik je daar bij kan helpen.

"Wat een eyeopener, nu snap ik waarom het niet lukt"

Ik werd echt gelijk met mijn neus op de feiten gedrukt en weet wat ik te doen heb. 

Ontdek wat er is nodig is om wél elke maand geld overhouden.

Jarenlang heb ik in een luxe positie gezeten. Ik had een goede baan waar ik verantwoordelijk was voor een miljoenen budget en verdiende meer dan prima.
Tot het moment dat ik keuzes moest maken. Mede doordat mijn man zijn baan opzegde, zelf meerdere keren mijn baan ben kwijtgeraakt door faillissementen, weet ik wat het is om anders naar financiën te kijken.

Toch ervaar ik nu een veel rijker leven dan ooit daarvoren. Ik doe nog steeds leuke dingen, maak mooie reizen en geniet van het leven. Je moet mij dan ook niet vragen hoe je alles zo goedkoop mogelijk kan doen. Daarvoor hecht ik teveel waarde aan comfort en zou ik teveel fijne dingen voor op moeten geven.

De meeste gestelde vraag die ik krijg:

Hoe kan het toch dat ik geen geld overhoud terwijl ik toch goed verdien?

Dat is één van de drijfveren geweest waarom ik mijn bedrijf Budgetbuddy ben begonnen. Je hoeft niet per se in de schulden te zitten of weinig te verdienen om geldzorgen te hebben.

Ik help iedereen die een goed inkomen heeft, maar toch maandelijks geen geld over heeft om opzij te zetten, slimmer met geld om gaan, zodat ze buffers kunnen opbouwen en hun dromen kunnen gaan realiseren en daarmee financiële rust zullen krijgen.

Nu is het jouw tijd. Ik geef je de mogelijkheid om het ook financieel goed voor jezelf te gaan regelen. Je verdient het! 

carolien-Vos-Budgetbuddy-new.png

Anoniem

“Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard! Na korte tijd had ik alles weer op de rit. Ik leef nog steeds met hele goede kwaliteit, maar houd me nu aan mijn budgetten door het maken van keuzes.
Terwijl ik daarnaast ook nog spaar voor mijn onvoorzien-buffer en mijn droomvakantie. Ik ben trots op het resultaat en sta weer gerust in het leven.”

Hanneke

We verdienen voldoende, alleen we spaarde niets en we hebben werkelijk geen idee waar het geld allemaal naartoe gaat.
Tijdens de sessies met Carolien hebben we hier inzicht in gekregen. We houden nu elke maand geld over, zonder dat we veel veranderd hebben.
Het gespaarde geld gaan we gebruiken voor een lekkere buffer en om onze dromen waar te maken!”

Anoniem

“Ik kwam elke maand niet uit met mijn geld en had totaal geen overzicht.
Ik heb een duidelijk beeld over mijn financiën en weet waar ik moet beginnen en waar ik goed op moet letten.
Geen “one size fits all” en het is prettig werken met Carolien. Ze weet goed waar ze het over heeft en kan goed aansluiten met haar kennis op jouw probleem.”

Zet de eerste stap naar financiële rust.

Wat heb je te verliezen als je het doet?
Wat gaat het je kosten als je het nog langer zelf gaat proberen?