Dé 5 stappen die nodig zijn om jouw financiële doelen te halen

Masterclass

Gratis online masterclass waarbij je eindelijk snapt waarom het jou niet eerder lukte om te sparen.

Ontdek je hoe jouw dromen wél realiteit kunnen worden.

Begrijp hoe je je spaardoelen kunt gaan realiseren.

Snap je waarom je vaak onnodige uitgaven doet.

Zorg je ervoor dat je nu wel in actie komt en het ook echt te gaan doen!

Slim, makkelijk en snel meer sparen.

Vrijdag 12 april 2024 om 10.00

"Buiten dat het onderwerp ontzettend interessant is en ik erg blij ben met de kennis, tips en tools, is de presentatie visueel ook erg sterk! "

Nice! Kan ik van genieten!

De geheimen die anderen toepassen die wél elke maand geld overhouden, ongeacht hun salaris

Jarenlang heb ik in een luxe positie gezeten. Ik had een goede baan waar ik verantwoordelijk was voor een miljoenen budget en verdiende meer dan prima.
Tot het moment dat ik keuzes moest maken. Mede doordat mijn man zijn baan opzegde, zelf meerdere keren mijn baan ben kwijtgeraakt door faillissementen, weet ik wat het is om anders naar financiën te kijken.

Toch ervaar ik nu een veel rijker leven dan ooit daarvoren. Ik doe nog steeds leuke dingen, maak mooie reizen en geniet van het leven. Je moet mij dan ook niet vragen hoe je alles zo goedkoop mogelijk kan doen. Daarvoor hecht ik teveel waarde aan comfort en zou ik teveel fijne dingen voor op moeten geven.

De meeste gestelde vraag die ik krijg:

Hoe kan het toch dat ik geen geld overhoud terwijl ik toch goed verdien?

Dat is één van de drijfveren geweest waarom ik mijn bedrijf Budgetbuddy ben begonnen. Je hoeft niet per se alleen weinig te verdienen om niet te kunnen sparen. 
Ik help iedereen die een goed inkomen heeft, maar toch maandelijks geen geld over heeft om opzij te zetten, slimmer met geld om gaan, zodat ze buffers kunnen opbouwen en hun dromen kunnen gaan realiseren en daarmee financiële rust zullen krijgen.

Vanuit deze ervaring geef ik deze masterclass waar ik je de 5 stappen uitleg die nodig zijn om jouw financiële doelen te halen. 

Carolien Vos 5 gouden tips hoe je geld overhoudt

Sharmila Tuithof

“Wat een mooie masterclass heeft Carolien gegeven zeg. Ik vind de materie altijd een beetje saai en daarom verdiep ik me te weinig in wat een financiele basis voor mijn bedrijf kan betekenen. Door de masterclass van Carolien vind ik het weer leuk, snap ik het en heb ik meteen een goed beeld van waar ik sta en waar er nog ruimte voor verbetering is. Hele waardevolle sessie. Dank je wel Carolien.”

Inge Walta

“Carolien weet om een hele luchtige en heldere manier te praten over financiën. Door een paar ‘simpele’ tools en stappen weet ik nu hoe ik zelf inzicht en controle hou over mijn eigen financiën! Dank hiervoor.”

Anoniem

“volop mee geschreven super tnxs wij gaan hier direct mee aan de slag. “

Ilona

“Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar was om nu dan eindelijk mijn spaardoelen te behalen en ik heb er nu gewoon zin in om mee aan de slag te gaan verder”

Anoniem

“Dit was mijn stok… in korte tijd mooie inzichten en ook een concreet plan. “

Slimmer en sneller kunnen sparen?

Stop met rennen van salarisstrook naar salarisstrook. Ontdek hoe anderen wel kunnen sparen en hun dromen najagen.
Meld je aan voor de (online) masterclass op vrijdag 12 april om 10.00