Kijk je uit naar de vakantie? Of zie je op tegen de roodstand daarna?

Merkt jij het ook? De marketing draait op volle toeren van alle winkels om je te verleiden om je vakantiegeld zo snel mogelijk uit te gaan geven bij hun. Ongemerkt gaat er toch meer geld uit dan je zou willen.
En wanneer je geen vakantiegeld krijgt, omdat je als zelfstandige werkt, is het nog zuurder, want je kunt niet echt om al die verleidingen heen.

Heel eerlijk, heb ik me hier bijna 20 jaar “schuldig” aan gemaakt. Ik werkte als inkoopmanager in de mode en wist heel goed wanneer klanten extra gevoelig waren voor shoppen.


Zet maar alvast een dik rood kruis in je agenda, want alle momenten waar je potentieel extra geld gestort krijgt, zijn de momenten waarop de winkels je met open armen ontvangen. Dus weken van het vakantiegeld, bonus uitkeringen en kinderbijslag zijn de weken met omzetpieken van veel bedrijven.


Ik hoop van harte dat je je vakantiegeld dit jaar kunt uitgeven waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is. Namelijk een welverdiende vakantie. Misschien is het bedrag niet hoog genoeg om een hele vakantie mee te dekken, maar je komt wel een heel eind toch?


Kijk je uit naar de vakantie? Of zie je ook op tegen de magere maanden die daarna gaan komen?

Helaas krijg ik het altijd heel druk in september. Dat is niet zonder reden.
Waarom? Omdat de uitgaven van de vakantie écht altijd onderschat worden… (en ja hier heb ik zelf ook wel eens last van…). Zeker wanneer er niet al teveel buffer op je spaarrekening stond, is dit pijnlijk.


Hoe zit dat met jou?


Hoe zou het voor je zijn wanneer je kunt genieten van je vakantie én dat je nu eindelijk eens zonder roodstand thuis komt?
Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit kan. Niet wanneer je er in september mee begint. Dan zul je eerste de schade nog moeten herstellen. By the way, die maand heeft ook nog eens 5 weken, dus dat wordt extra lastig.


Waarom niet nu? Nog voordat je als een malle door je vakantiebudget vliegt?
Hoe fijn zou het zijn als je grip hebt op je geld voor die tijd en zélfs op vakantie?

Je kunt het traject “bouw buffers & behoud een lekker leven” volgende week al opstarten, waar ik je persoonlijk (online, dus zelfs vanaf je vakantie adres kan dit gewoon doorlopen) coach naar het opbouwen van buffers en een gevulde spaarrekening zonder dat je daar de lekkere dingen voor op hoeft te laten.

Wil jij ervoor zorgen dat je relax op vakantie kunt? Of als je niet gaat, gewoon relax kunt genieten van de zon hier, zonder zorgen? Claim hier snel je plekje voor een gratis 30 minuten sessie, waar ik je alles vertel over dit programma en waar ik je direct ook meteen minimaal 2 waardevolle tips geef.

Want voor je het weet is het september…

20 mei 2022

 gratis tips hoe je geld overhoudt

gratis sessie carolien vos budgetbuddy

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen. Ze staan vol met praktische tips en verhalen.

Had je hier wat aan? Wil je meer van dit soort tips & inzichten?

Dat kan! Gratis en voor niets ontvang je ze wekelijks in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om. Zie voor meer info de privacy verklaring.

Ik ga vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Zie voor meer info de privacy verklaring

VOLG JE ME AL OP Instagram, LINKED-IN OF facebook? DAAR DEEL IK OOK VEEL TIPS EN ADVIEZEN.