BOUW BUFFERS & BEHOUD EEN LEKKER LEVEN IN 12 WEKEN

WIL JIJ NOU EINDELIJK EENS meer GELD OVERHOUDEN ELKE MAAND? BEN JIJ ER KLAAR MEE OM NAUWELIJKS IETS OPZIJ TE KUNNEN ZETTEN?

Herken jij dit?

Na een dag hard werken, plof je op de bank en opent de site van je favoriete winkel. Je mag jezelf best af en toe verwennen, toch? Je werkt er hard genoeg voor. Maar je probeert ook bewuster om te gaan met je geld...Nou ja, vooruit: deze keer bestel je nog gewoon. Als je je telefoon weglegt, heb je toch een tikkie spijt. Je houdt deze maand nauwelijks geld over en dat maakt je steeds onrustiger.

Je hebt een klein buffertje opgebouwd op je spaarrekening, je probeert in ieder geval de belastingteruggave en je vakantiegeld opzij te zetten. Alleen dit verdampt vaak snel weer, doordat je soms een stukje maand overhoudt en je dan geld overboekt naar je bankrekening. Volgende maand maar weer terugstorten. Diep van binnen baal je enorm omdat je weet dat dat nooit gebeurt en dat je buffer echt niet genoeg is om een aantal maanden mee te kunnen doen als je je inkomen verliest.

Je schrikt je rot als je op je bank app kijkt. Hoe kan dat nou? Vorige week stond er echt nog meer dan genoeg op en nu lijkt het geld ineens te zijn verdwenen. Je dacht dat je wat kon wegzetten, maar in plaats daarvan moet je juist weer bijstorten van je steeds slinkende spaarrekening. Je hebt werkelijk geen idee hoe dat nou alweer zo gekomen is...

Je voelt je trots met een mooi inkomen. Je waardeert ook echt wel wat je allemaal hebt en wat je allemaal met het geld kan doen. Je krijgt het alleen wel benauwd als je aan de toekomst denkt. Je zult op dit tempo door moeten blijven werken om deze levenstijl vol te kunnen houden.

In de groepsapp van je vrienden wordt een weekend weg voorgesteld. Super, je zegt direct ja! Je kunt hier echt onwijs van genieten om tijd samen door te brengen. Je twijfelt achteraf wel wat, want je zou eigenlijk sparen deze maand. Maar je gaat echt geen bericht terugsturen dat je niet meegaat. Ze zien je aankomen. Bovendien vind je dit ook een goede investering. Dat schuldgevoel blijft alleen wel knagen, want is dit nou wel zo slim?  

Hoe zou het zijn voor je als:

Je elke maand geld overhoudt, zonder dat je op een houtje hoeft te bijten.
Je zelf bepaalt waar je geld aan uit wilt geven, zonder daar al teveel concessies voor te doen?


Je je niet druk hoeft te maken of je wel genoeg geld hebt op je spaarrekening wanneer jij je baan verliest
of wanneer er onverwachts hoge kosten komen?

Je met een gerust hart op je rekening kunt kijken en precies weet waar je geld naar toe is gegaan
en dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel genoeg hebt gespaard.

Zowel nu als in de toekomst een prima levenstijl kunt hanteren?
Je dromen concreet kunt maken en dat ze ook daadwerkelijk realistisch en haalbaar worden?


Je alleen verwennerijen voor jezelf of anderen koopt, als je ook zeker weet dit geen negatieve consequenties heeft voor je spaarsaldo? En dat je daar dan ook oprecht van kunt genieten en je een goed gevoel geven zonder dat je je schuldig voelt.  

Is dat wat jij wilt? Dat kan!

Het traject “bouw buffers & behoud een lekker leven in 12 weken” bestaat uit 6 x 1 op 1 coaching sessies van een uur die we 2- wekelijks online doen.

Naast de persoonlijke sessies, krijg je een heel praktisch werkboek , een jaar toegang tot een compleet ingerichte online omgeving met veel extra video's, templates en en checklisten. Dit kun je zowel op de je laptop als smartphone bekijken. Uiteraard maken we ook een op maat gemaakt financieel overzicht, waar je nog lang plezier van kunt hebben.   


6 coaching sessies

1. Jouw waarheid

Waarom je doet wat je doet

2. Jouw succesformule

Gaan doen wat je belangrijk vindt

3. Stip op de horizon

Dromen & doelen 1-5-10 jaar

4. Routeplanner

Wat is er nodig om te komen waar je heen wilt

5. PLAN DE CAMPAGNE

Plannen uitvoeren, actie!

6. STOP-KIJK-VERBETER-GO!

Wat gaat er goed, wat kan er beter

Aan het eind van dit traject heb jij:

Genoeg geld over om elke maand opzij te zetten.
Een groeiende spaarrekening waar je op kan terugvallen als iets tegenzit zoals inkomensverlies.

Financiële rust voor nu en de toekomst.
Geld gespaard wat je zeer binnenkort kan gebruiken om het eerste item van je wensenlijstje van te kunnen kopen of om af te lossen.
Geen onnodige uitgaven meer waar je achteraf spijt van hebt, maar waar er echt nog wel geld over is om leuke dingen nu te kunnen doen.
Jouw geld alleen besteed aan die dingen die je ook daadwerkelijk belangrijk vindt zonder schuldgevoel en waar je ook van kunt genieten.
Compleet overzicht en grip waar jouw geld naar toe gaat.


Dus stop met je te verschuilen achter, “zo erg is het niet”.

Neem vandaag het besluit voor financiële rust.


Dit persoonlijke coachingstraject is een investering van € 1997,- incl BTW. (of 3x € 700,-)
Waarschijnlijk het bedrag wat je nu uitgeeft aan dingen waarvan je niet eens wist waar het naar toe is gegaan. Een keer eten bestellen, een paar nieuwe sneakers of het zoveelste zwarte jasje. Deze € 160,- per week , investeer je in jezelf & je toekomst.
Na de 12 weken heb jij genoeg in handen om meer geld over te houden in de maand. En daar zit geen einde aan.


Wat anderen zeiden na het volgen van dit traject:


review Budgetbuddy Carolien Vos

review Budgetbuddy Carolien Vos

review Budgetbuddy Carolien Vos

review Budgetbuddy Carolien Vos

Veel gestelde vragen

Moet ik echt al mijn gegevens delen zoals salaris en al mijn uitgaven?
Om goed resultaat te boeken, is het nodig om je gegevens met mij te delen. Zo kan ik met je meedenken in mogelijkheden. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om en zal deze niet delen met derden. Zie hiervoor ook mijn algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Ik heb een partner en zou graag samen dit traject aan willen gaan, kan dat of komen er dan extra kosten bij?
Dat kan zeker en meer dan welkom. Ik reken daar geen extra kosten voor. Het is belangrijk om samen met je partner op 1 lijn te zitten omdat het toch vaak over gezamenlijk uitgaven gaat, dus dat werkt nog effectiever om het meteen samen te doen.

Ik heb betalingsachterstanden, kan ik dan instappen?
Dit traject is gemaakt voor iedereen die het financieel prima voor elkaar heeft, maar waar niet veel geld over blijft om te kunnen sparen. Het resultaat van een goedgevulde spaarrekening zal uiteraard langzamer gaan wanneer er eerst gespaard moet worden om de betalingsachterstanden en schulden af te lossen. Om te beoordelen of dit programma echt geschikt is voor je, adviseer ik om eerst een vrijblijvende gratis sessie samen te doen, om beter te beoordelen of jouw situatie aansluit op het resultaat wat ik graag wil garanderen.

Ik zie een excel bestand bij dit traject staan en ik kan niet met dat programma werken.
Geen probleem! Dit zullen we samen gaan invullen. Ik heb ook print versies waar je met pen en papier aan de slag kunt en daarnaast nog genoeg andere trucjes hoe je grip op je geld kunt houden. Dus geen probleem als je zelf niet in excel kunt werken!

Kan ik ook een deel van het traject afnemen?
Nee, dat is niet mogelijk. Het traject is zo opgebouwd dat je alle modules moet doorlopen om het gewenste resultaat te krijgen. Twijfel je? Stuur me dan een mailtje, dan kijk ik met je mee.

Kunnen we ook in de avonden of weekenden afspreken?
Doordeweeks kunnen we op avonden afspreken, afhankelijk van de agenda uiteraard. Dit geldt voor maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond.
In de weekenden maak ik geen afspraken.

Ik heb nog een vraag over het traject, waar kan ik die stellen?
Heb je nog vragen over het traject of heb je vragen die hier niet bij staan, die je graag wilt weten voordat je een belissing neemt?
Stuur dan gerust een mail naar carolien@budgetbuddy.nl of vraag een gratis & vrijblijvende online sessie aan van 30 minuten.

Dus waar wacht je nog op, het programma is een investering van € 1997,- incl BTW (of 3x € 700,-). Wat gaat het je kosten als je op deze manier door gaat en je het zelf blijft proberen?