Ben jij klaar voor realistische spaardoelen en een goed plan voor 2022 zodat jij jouw spaarrekening ziet groeien?


Meld je dan aan voor de online wORKSHOP "spaarDOELEN STELLEN" op 21 december

Het moment om je plan voor 2022 te maken!

December is altijd zo'n maand om terug te kijken naar wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is en om te evalueren of je gestelde doelen dit jaar gehaald hebt.
Had jij voor dit jaar spaardoelen gesteld? En wat is daarvan terecht gekomen? Of heb je misschien tussentijds toch net iets meer van je spaarrekening teruggestort omdat je niet uitkwam met je salaris?


Wees eens heel eerlijk...

Of had je jezelf bij voorbaat misschien niet al te duidelijke doelen gesteld, in de hoop dat je wel geld over zou houden en het vanzelf wel goed zou komen? Tja, ik snap wat daar het resultaat van is. Zonde, want het kan echt anders.

Beiden opties kunnen natuurlijk, maar laat dat dan vooral geen reden zijn om het voor 2022 niet anders aan te pakken. Want waar het vaak "mis" gaat, is dat de intentie en voornemens goed zijn, alleen de doelen niet realistisch waren of te vaag.
Zoiets als "je gaat volgende maand echt minder geld uitgeven"...

Het fijne van goede voornemens en doelen stellen, is dat er elke dag weer een nieuwe kans is om te starten of om het beter te doen. Met de juiste focus & acties, moet dat lukken.
Ik zou het tof vinden om dat samen met jou te doen op 21 december, zodat je direct per 1 januari meteen kan gaan beginnen.


"wanneer je geen concreet doel hebt, kun je nooit falen...
Maar je kunt het dus ook nooit halen"

Het is natuurlijk een raar jaar geweest. Een jaar waar veel uitgaven niet meer mogelijk waren door tijdelijke sluitingen van de winkels en horeca. Voor vele een moment om flink te kunnen sparen, voor andere juist een trigger om juist weer meer uit geven aan andere dingen.

Voor mij was 2022 ook een bijzondere start, in 2021 ben ik vanwege faillisementen mijn goede baan veloren en kwam ik in een uitkering situatie terecht. Ondanks deze financiële tegenslagen, ben ik staat geweest om dit jaar alsnog mijn spaardoelen te halen. Je kunt je voorstellen dat dit een stuk ambitieuzer werd dan toen ik nog een stabiel inkomen had. Never change the goal! De doelen zijn blijven staan, de weg er naar toe is alleen een andere route geworden. Niks is onmogelijk en dat is wat ik jou graag wil leren tijdens deze workshop.


WANNEER MOET JE JE ZEKER AANMELDEN VOOR DEZE workshop:

Wanneer er ruim genoeg inkomen binnen komt en je elk jaar rond deze tijd goede voornemens hebt om meer geld te sparen, maar het nooit lukt.
Wanneer je realistische doelstellingen wilt hebben die je ook eens wilt halen in plaats van elke keer teleurgesteld te worden.
Wanneer je je naast heldere spaardoelen ook een plan wilt hebben, hoe je dit kan bereiken.
Wanneer je het belangrijk vindt dat je naast spaardoelen stellen ook nog fijn kunt leven nu kunt houden.
Wanneer je niet bang bent om keuzes te maken en prioriteiten te stellen.


We gaan het praktisch aanvliegen, dus natuurlijk geef ik veel tips & trucs hoe je je spaardoelen kunt bepalen zodat ze realistisch, maar ook ambitieus genoeg zijn. Maar ik zal je ook een spiegel voorhouden, hoe gedreven en gemotiveerd je echt bent om je doelen deze keer wel te halen. Laat je excuses dus maar thuis, dan zul je zien dat er veel echt veel mogelijk is.  

Praktische tips

Wanneer? dinsdag 21 december om 9.30 uur- 11.00
Het is online en dus makkelijk te volgen vanuit je luie stoel.
Ik zal zorgen voor de nodige privacy, je bent zelf niet in beeld.
Actief, hoewel ik de privacy wil waarborgen, stel ik je wel in de gelegenheid om vragen te stellen en "actief "deel te nemen.
De investering is tijdelijk € 17,- inclusief BTW waneer je je vóór zondag 12 december 20.00 aanmeldt. Daarna gaat de prijs naar € 27,- Lijkt me een no-brainer, als je direct goed kunt starten in januari met een duidelijk plan.
Ik stuur je een (digitaal) werkboek, zodat je ook echt kunt gaat DOEN in plaats van alleen luisteren.
Er komt geen reply achteraf, dus zorg dat je erbij bent.Tijdens deze workshop kun je een hoop concrete tips verwachten hoe je slim doelen kunt stellen en ga je naar "huis"met een plan hoe jij je (spaar) doelen deze keer wel kunt halen en belangrijker nog, hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.
We gaan dus vooral DOEN en zul je na deze workshop zelf in actie komen."Ga je dromen achterna, stel doelen , maak een plan en ga vooral doen"

Wanneer moet je vooral niet meedoen?

Wanneer jij je spaardoelen liever wat vaag houdt, omdat je jezelf ruimte wilt geven om er toch nog onderuit te kunnen komen.
Als je het ook prima vindt als je je doelen niet haalt, zo belangrijk is het ook weer niet.  
Wanneer je geen keuzes wilt of durft te maken en daar ook heel veel bezwaren en redenen voor kunt bedenken.
Wanneer je geen zin hebt in eerlijke tips die soms wat confronterend zijn. (maar wel altijd goed bedoeld overigens)Dus ja, je moet echt de motivatie hebben om het voor 2022 echt anders te willen doen. Dan help ik je met alle liefde tijdens deze workshop, om er een succes van te maken. Slimme trucjes en tips ga ik met je delen, de daadwerkelijk actie, moet je zelf doen.
Voor jou geen probleem en wil je er echt mee aan de slag zodat er voor 2022 een eerste stap wordt gezet naar financiële rust?


WAAROM IS DEZE WORKSHOP WAARDEVOL?

Ik weet hoe het werkt. Jarenlang heb ik in een luxe positie gezeten. Ik had een goede baan en verdiende meer dan prima.
Tot het moment kwam dat ik keuzes moest maken. Mede doordat mijn man zijn baan opzegde, zelf meerdere keren mijn baan ben kwijtgeraakt door faillissementen, weet ik wat het is om anders naar financiën te kijken.

Vaak is er een "crisis" nodig om echt een duidelijk plan te maken en in actie te komen. Helaas is dat vaak te laat en staat er niet veel geld meer op je spaarrekening.

Wat ik geleerd heb uit mijn eigen situatie, is dat het heel fijn is als je wel je buffers hebt opgebouwd bij onverwachte situaties. Juist in tijden dat het kan, ook al lijkt dat niet altijd zo.
Naast sparen voor je buffers , is deze workshop ook zeker geschikt om nu eindelijk eens aan je mooie dromen te beginnen.


Dit vraagt om duidelijk plan met heldere doelen en het vraagt keuzes.

Daar help ik je graag mee, zodat jij goed 2022 ingaat, met een strak plan hoe je deze keer wel je doelen kunt gaat halen. Voor overwachte dingen, maar misschien nog wel veel mooier, voor alle mooie dromen die nog voor je liggen in de toekomst!    


Praktische details:

Dinsdag 21 december 2021 van 9.30-11.00
Online, anoniem, maar wel actief
Investering van € 27 incl BTW.
Geen replay, dus zorg dat je er bij bent