Geld & geluk podcast

Dé podcast die jou triggert om goed voor je geld te zorgen.

Wil je geen geld meer schuiven van je spaarrekening en meer geld kunnen sparen?

Je hoeft écht niet nog meer geld te verdienen, om meer geld over te houden.

Geld & geluk podcast

Een leven waarin er plaats is voor genieten van de fijne dingen zonder je zorgen te maken over jouw financiële toekomst, dat is wat ik jou ook gun. 

Elke week staat er een aflevering klaar op de geld & geluk podcast waar ik dieper in ga op onderwerpen zoals sparen en slimmer omgaan met geld. Zowel praktische tips als triggers om kritisch naar je eigen (geld) gedrag te kijken.

Leuk als je luistert en laat me gerust weten welke inzichten het jou heeft gegeven.

“Heb al je podcasts gebinged en vooral de bevestiging eruit gehaald dat ik het roer goed om heb gegooid financieel. Dus ik blijf luisteren”
⭐⭐⭐⭐⭐

“Wat een fijne podcast weer en weer goeie tips om eerst de verdediging neer te zetten en daarna pas kijken wat er over blijft. Volg je al een tijdje en haal goeie tips uit je podcasten. Ik wil je bedanken hiervoor en blijf je lekker volgen en hoop eind van het jaar eindelijk mijn doelen bereikt te hebben 😀
⭐⭐⭐⭐⭐

“top wat een goede uitleg!”
⭐⭐⭐⭐⭐

“Complimenten voor je podcast! Het klopt wat je zegt en is zeker herkenbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐

“Hi Carolien, net weer met veel enthousiasme naar je nieuwe podcast geluisterd tijdens het wandelen! Wilde je een compliment geven voor alles wat je doet, want dat is echt super inspirerend en heb daar veel respect voor! Dank je wel voor al je content en inspiratie ” ⭐⭐⭐⭐⭐

Carolien Vos te gast in andere geld podcasts