Jouw reis naar financieel succes.

Creëer jouw toekomst met het VIP Money Masterplan.

Het is tijd om uit het hamsterwiel te stappen en op weg te gaan naar financiële vrijheid.

Je bent er klaar voor om écht grote stappen te zetten, next level te gaan.

Er is zoveel meer voor je weggelegd dan hoe jouw financiële plaatje er nu uit ziet. En dat weet jij ook. 

Met gemak haal je veel geld binnen elke maand, dat is het probleem niet. Het is nu tijd voor je om groter te denken. Je inkomsten om te zetten naar groeiend vermogen.

Niet meer van maand naar maand leven, maar ruimte creëren zodat je kunt bouwen aan een mooie financiële toekomst.

Jouw mooiste leven leven, nu én later.

Je voelt dat er zoveel meer mogelijk is. Maar je snapt ook dat wanneer je voor grootse resultaten gaat, dat je dat niet binnen een dag gefixed hebt.

Wat als jouw dromen realiteit worden? Dat jouw dromen financieel haalbaar worden?

Je hebt tal van dromen die je wilt bereiken. En daar is geld voor nodig, simpel.  

Het gaat dan zeker verder dan alleen een spaar buffertje opbouwen. Jouw ambitie is veel groter dan dat.

Je wilt mooie reizen kunnen maken, een grote verbouwing, je pensioen zeker stellen, investeren in aandelen of vastgoed, misschien droom jij zelfs wel van een tweede huis of eerder kunnen stoppen met werken.   

Je bent op zoek naar een duurzame lange termijn strategie om controle over je geld te houden, want proberen om iets meer te sparen heb je al zo vaak geprobeerd.

Je ben bereid daarvoor keuzes te maken en bent dan ook 100% gecommit om hier een succes van te maken. 

Gun jezelf deze reis.

Wat als je financiële leven in slechts één jaar drastisch kan veranderen?

Wanneer jij klaar bent om grote stappen te zetten, lees dan even verder.
Met grote stappen heb ik het niet over een paar tientjes per maand over houden. Je hebt de ambitie om meer dan € 1.500 per maand weg te kunnen zetten. Je bent bereid hier een investering in te doen. Een investering in tijd, geld en energie.

Je weet dat het lastig is om alleen te doen. Je overschat vaak wat je in een maand kunt bereiken. 

Weet ook dat je juist onderschat wat je in een jaar tijd kunt realiseren, zeker wanneer je het met de juiste support doet. 
Dat is precies waarom in geloof in een langdurige samenwerking wat je terugvindt in het VIP Money Masterplan. 

"Nadat ik het eerst een tijdje zelf heb geprobeerd om het te lossen, heb ik uiteindelijk hulp gezocht bij Carolien. Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard!"

Inmiddels werken we bijna 2 jaar samen en is het vermogen van – €26.000 schuld naar meer dan 20.000 spaargeld gegaan. 

carolien Vos

Bouw aan je toekomst, juist als er genoeg geld binnenkomt.

Heel eerlijk, ik weet hoe het werkt. Hoe meer geld er binnen komt, des te meer geld er ook weer makkelijk uit gaat. Het is een patroon waar je onbewust in gevangen zit. 

Jarenlang hebben mijn man en ik een meer dan goed inkomen gehad. We konden ons veel permitteren, maar we bouwden ook niet echt veel op voor later. Nadat mijn man stopte met zijn baan in loondienst en voor zichzelf begon, moesten wij flink terug schakelen in onze uitgaven met 1 salaris. Pas achteraf zagen we -doordat we keuzes moesten maken- er ook een hoop afviel wat uiteindelijk niet eens zo belangrijk was.  

Nadat ik zelf mijn baan verloor door 3 faillissementen, ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Inmiddels hebben we beide weer een goed inkomen en maken we hele andere keuzes dan vroeger. We genieten van de fijne dingen in het leven nu én we bouwen aan onze financiële toekomst, ondanks de onregelmatige omzetten. Het kan echt samen gaan! En dat is wat ik jou ook gun. 

Het stelt me in staat om veel groter te denken. Er ligt een duidelijk lange termijn plan waar we stap voor stap actie op ondernemen. Zeker als ondernemer geeft het rust wanneer de financiële buffer is opgebouwd en dat er ruimte is om pensioen op te bouwen en eerder te kunnen stoppen met werken. Naast elk jaar een mooie luxe vakantie!

Iedereen heeft andere wensen, maar 1 ding is zeker. Je hebt geld nodig om te bereiken wat je wilt. Dan zul je dingen echt anders moeten gaan doen. Een jaar lang ben ik beschikbaar voor je om dit slim en succesvol te doen. Zodat jij ook financiële ruimte kunt creëren voor je wensen en dromen!

Jouw leven kan er totaal anders uit zien.

Omdat je jouw inkomsten de juiste bestemming gaat geven.

Omdat je nu niet weet wat je niet weet. Je zult jouw blinde vlekken ontdekken en snappen wat je te doen hebt om wel geld over te houden.

Omdat je financiële rust zult ervaren wat weer invloed heeft op je gezondheid, relaties en werk.

Omdat je naar totaal andere dingen kijkt dan alleen de cijfertjes op papier.

Omdat je doelen gaat realiseren die nu onmogelijk lijken.

Omdat je persoonlijk groeit. Je hebt de kracht van financiële discipline ontdekt en past deze ook toe op andere gebieden van je leven.

“Dat had ik veel eerder moeten doen en het was de investering meer dan waard!

Na korte tijd had ik alles weer op de rit.

Ik leef nog steeds met hele goede kwaliteit, maar houd me nu aan mijn budgetten door het maken van keuzes. Terwijl ik daarnaast ook nog spaar voor mijn onvoorzien-buffer en mijn droomvakantie.

Ik ben trots op het resultaat en sta weer gerust in het leven.”

Anoniem

5/5

We verdienen voldoende, alleen we spaarden niets en we hebben werkelijk geen idee waar het geld allemaal naartoe gaat.

Tijdens de sessies met Carolien hebben we hier inzicht in gekregen.

We houden nu elke maand geld over, zonder dat we veel veranderd hebben. Het gespaarde geld gaan we gebruiken voor een lekkere buffer en om onze dromen waar te maken!”

Hanneke

5/5

“Carolien helpt je enorm in het creëren van overzicht, helderheid in je financiën en ondersteuning in de stappen die je kan nemen voor betere bewuste geld keuzes. Dat leidt naar rust en overzicht.

Ook wordt er aandacht besteed aan de overtuigingen achter geld. Wij hebben het als stel gedaan, het heeft ons veel gebracht. Erg goede relatie therapie ook haha omdat het de neuzen dezelfde richting op laat wijzen.

Carolien oordeelt niet en helpt je op een fijne manier! Een echte aanrader als je serieus grip en plezier in je geldzaken wilt krijgen!

Louisa

5/5

Een commitment die je met jezelf aan gaat en waarbij ik jou stretch het beste uit je zelf te halen. 

Een jaar lang samenwerken aan jouw Money Masterplan. Het begint met een droom, een doel. Vanuit een plan maken we het super concreet in een actieplan.

Dat betekent dat ik voor een jaar aan jouw zijde sta om te zorgen dat jij ook daadwerkelijk vermogen op gaat bouwen omdat we regelmatig je voortgang evalueren. 

Carolien Vos Budgetbuddy

Dit krijg je allemaal in het jaartraject VIP Money Masterplan

1.
2x dag op locatie

2x een dag samen (partners zijn ook welkom!) waarin we het fundament leggen en meteen de diepte in gaan. Waar sta je nu, waar wil je heen? Wat wil je bereiken? Tijdens deze kick off weet jij waarom je doet wat je doet en maken we een (jaar) plan om dit om te gaan zetten in een nieuwe realiteit. Ben je zelfstandig ondernemer, dan nemen we ook je zakelijke jaarplan mee.

We kijken verder dan alleen naar cijfers. Je blinde vlekken zullen na deze dag verdwenen zijn. 

Deze dagen zijn op locatie (nader te bepalen) en wordt volledig verzorgd. 

2.
Maandelijkse coaching

Elke maand gaan we jouw financiële doelen analyseren en evalueren. Stop-kijk-verbeter-go.

Wat gaat er goed, wat kan er beter? Vooruit kijken en plannen. 

Tijdens deze sessies sturen we bij op zowel het financiële plaatje als wel jouw (geld) gedrag. 

3.
Wekelijkse check-in

Elke week een kort contact moment om de voortgang te checken. Wat waren de afspraken, lukt het om daar binnen te blijven?

Deze afspraken zorgen voor ritme en regelmatig. Door iets regelmatig te doen, zullen nieuwe gewoontes ontstaan en ingesleten worden tot automatische gedrag.

4.
Toegang tot alle e-learings & werkboeken

Je krijgt een jaar toegang tot alle online trainingen. (ook alle nieuwe die worden toegevoegd).

 Onder andere “bouw buffers en behoud een lekker leven”, en verschillende masterclasses over je geldbrein, koopgedrag of het behalen van je dromen.

Meer dan 10 uur video’s, checklisten, templates en excelbestanden. Daarnaast krijg je een dik werkboek, van ruim 70 pagina’s met opdrachten die je tussen de afspraken door maakt. 

5.
Persoonlijke Support

Tussen de afspraken door heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen of te sparren. 

We maken op maat overzichten voor je, mocht er tussentijds wat veranderen, dan pas ik dat voor je aan indien wenselijk.

Je toekomstige ik zal je dankbaar zijn wanneer jij de commitment aangaat.

Investeer in een financieel relaxte toekomst.

Dit jaartraject zal jou veel opleveren, zowel in harde euro’s als in je totale mindset. 

De investering van dit jaar traject is €10.000,- (incl BTW) of betaal in 12 termijnen van €850,- 

We plannen uiteraard eerst een vrijblijvend match gesprek. Ik ga graag in gesprek met je om jouw volgende stappen te bespreken. Samen kijken we of dit VIP Money Masterplan het traject is wat jij nodig hebt.  

Meest gestelde vragen:

Nee, ik geen advies over waar je het beste je geld kunt sparen of hoe je kunt investeren of beleggen. Ik leer je hoe je maandelijks ruimte creëren in je budget, oftewel hoe je geld overhoudt. Hoe je dat vervolgens slim laat groeien, daar geef ik geen advies over en zit ook niet in dit traject. Ik kan je wel doorverwijzen naar de juiste mensen. (vermogensplanners of pensioen adviseurs)  

Zeker! Ik weet als geen ander dat het berekenen van je salaris complex kan zijn en daar help ik je bij! Verder leer ik slim om te gaan met fluctuerende omzetten, kosten en reserveringen voor de belasting. We kunnen een zakelijk jaarplan maken met de daar bijhorende omzetdoelen en winst.  

Dat kan zeker en meer dan welkom. Ik reken daar geen extra kosten voor. Het is belangrijk om samen met je partner op 1 lijn te zitten, omdat het toch vaak over gezamenlijk doelen en gaat, dus dat werkt nog effectiever om het meteen samen te doen.

Dit is een intensief jaartraject. Voor degene die grote stappen willen zetten. Voor degene die weten dat ze voor een langere periode support nodig hebben om hun ambitieuze doelen te halen. Voor een jaar sta ik aan jouw zijde en laat je niet ontsnappen aan je excuses. Ik laat jouw doorzetten, ook wanneer het lastig wordt. De andere trajecten zijn korter en minder intensief.     

Dat kan zeker. Echter zul je wel rekening moeten houden met de (geld) investering die dit traject vraagt. Wanneer jij dit kunt dekken én nog ruimte hebt om je achterstanden weg te werken, dan is dit traject voor jou! Niks is onmogelijk. Om te beoordelen of dit traject geschikt is voor je, plan ik altijd eerst een vrijblijvend gesprek in en zal je daar eerlijk in adviseren en eventueel doorverwijzen mocht dat nodig zijn. 

Ga mee op reis. Wat zal het voor je betekenen als we een jaar samen gaan?