Stap uit je comfortzone om je doelen te bereiken

JE WORDT BEDANKT!

Sta jij al oliebollen te bakken? Of ben je lekker naar de top 1000 aan het luisteren?
Oudejaarsdag is altijd zo’n dag om weer eens stil te staan bij wat er allemaal gebeurd is. En er is een hoop gebeurd… of juist niet, het is maar net hoe je het bekijkt.

Denk in in kansen

En daar zit nou net het verschil tussen kijken naar mogelijkheden en kijken naar problemen.
Ik probeer altijd voor het eerste te kiezen. Lukt ook niet altijd natuurlijk. Kijk waar je wel invloed op hebt. Dat is dan stiekem altijd veel meer dan je denkt, we kijken vaak alleen naar wat niet goed gaat.

Ik ben mega dankbaar voor dit jaar, het was echt vallen en opstaan.
Mijn omzetdoelen bleken achteraf veel te ambitieus. Dit werkt vaak ook zo met het stellen van spaardoelen. Een klassieke fout, door te denken dat je een marathon kunt rennen zonder training. Nou heb ik zeker wel wat meters gelopen, maar een marathon…

Stap uit je comfortzone om je doelen te bereiken

Voor mij een jaar waar ik veel nieuwe dingen heb mogen leren. Veel nieuwe mensen heb leren kennen die ik mocht helpen, maar die mij ook geholpen hebben om elke dag weer een stukje beter te worden.

Om iets te bereiken, moet je soms uit je comfortzone stappen, want daar ligt de échte verandering. (ja, dit kan jij ook, maar je moet eerst het besluit nemen of je dit ook echt wilt)

Dankbaar ben ik voor het feit dat dat ik jou mag inspireren met tips en inzichten. Dankbaar voor de mensen die de stap durfden te zetten, om samen met mij hun financiën nu eens echt goed te regelen, zodat er financiële rust en zekerheid ontstond.

Geen geld om te doen wat je écht wilt doen.

Want hoe vaak stellen we onze dromen niet uit, omdat we “geen geld hebben”? Dit is één van de belangrijkste redenen waarom misschien jij ook wel in de gouden kooi blijft zitten.

Omdat je jezelf een levensstijl in stand houdt, waarin er een bepaald inkomen binnen moet komen om het eind van de maand te halen.

Zorg voor financiële rust

Wat mij het afgelopen jaar veel rust heeft gegeven, is dat de financiële fundering er al lag, waardoor ik, na de meerdere faillissementen, niet meer haastig op zoek ben gegaan naar een vergelijkbare baan met een top salaris, maar dat ik de kans gecreëerd heb om mijn eigen bedrijf te starten.

Dit geeft zo’n enorme vrijheid om nu te doen wat ik heel graag doe. En daar mag ik dan ook nog eens anderen mee helpen en inspireren om dat ook voor zichzelf te creëren.

Wat je dromen ook zijn, ga ze achterna en zorg voor de voorwaarden waardoor je dit ook met een gerust gevoel kunt doen.

Ik wens je een gezond & mooi nieuw jaar en dat je dromen maar weer een stapje dichterbij mogen komen!

Ps: Wil je het nieuwe jaar goed starten, ik geef de masterclass “de 5 stappen om jouw financiële doelen te halen“. Daarna kun je jij concreet aan de slag met jouw financiële doelen voor het nieuwe jaar!.
Helemaal gratis en vanuit je luie stoel. Meld je hier aan.